Linkbuilding

Linkbuilding

U heeft misschien al wel eens van het begrip linkbuilding gehoord. Het is een belangrijke én onmisbare factor als u hoog wilt scoren in zoekmachines. Als u uw content heeft laten schrijven door een specialist, bijvoorbeeld een blog of webtekst, is het belangrijk om dit op de juiste manier op uw website te verwerken. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Linkbuilding is een van de methodes om hoger in zoekmachines te komen. Er zijn twee verschillende soorten linkbuilding, namelijk Interne en externe linkbuilding.

Wat is interne linkstructuur?

Interne linkbuilding is erg belangrijk om bezoekers gemakkelijk door uw website te laten navigeren. Door de goede interne linkstructuur krijgt uw website meer waarden van zoekmachines. Het is zelfs mogelijk om de focus op één of meerdere pagina’s te richten. Als één van uw pagina’s, bijvoorbeeld uw ‘home’ pagina de belangrijkste pagina van uw website is. Is het verstandig om meerdere andere pagina’s van uw site naar uw ‘home’ pagina te linken. Middels een goede interne linkstructuur scoort u hoger in zoekmachines zoals Google.

Wat is externe linkstructuur?

In de bovenstaande alinea is interne linkbuilding besproken, in deze alinea wordt externe linkbuilding besproken. Via externe links, ook wel backlinks genoemd, komen bezoekers van andere websites op uw webpagina terecht. Echter is de belangrijkste functie van externe linkbuilding het generen van autoriteit op zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat u hoger scoort. Links van een externe websites geven uw website dus meer waarde. Het gaat hierbij niet om kwantiteit maar om enkel en alleen om de kwaliteit van deze externe websites. Dit houdt in dat het niet gaat om het aantal backlinks, maar om de autoriteit van de backlinks. Een backlink met autoriteit komt van een belangrijke website, bijvoorbeeld de site van het AD. Door onze connecties, kennis en expertise kunnen wij u helpen aan kwalitatief hoogstaande backlinks.

De Nederlandse Marketeer

Waarom is een goede linkstructuur voor u belangrijk?

De combinatie van een goede interne linkstructuur, externe linkstructuur en copywriting is  essentieel om gevonden te worden in zoekmachines. Dit zorgt voor extra bezoekers, leads en klanten. De Nederlandse Marketeer is expert op het gebied van linkbuilding, zowel intern als extern. Wij helpen u graag om uw linkstructuur te optimaliseren en uit te breiden!  

Wilt u de beste linkbuiling?

Als u al een bestaande website heeft, of u heeft een prachtige website door ons laten maken, wilt u niets liever dan dat uw site daadwerkelijk gevonden wordt. Om gevonden te worden is het belangrijk om een goede linkstructuur te hebben, dit is dan ook een van onze expertises. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Zin in een samenwerking?

Op zoek naar een marketing specialist? Dan is een samenwerking met ons de beste keuze. Wij zijn namelijk erg flexibel en leveren de hoogste kwaliteit! Daarnaast zorgen wij voor een fijne samenwerking en doen we er alles aan om u te helpen met online succes. Door onze fijne werkwijze zijn onze klanten erg tevreden over ons.