Linkbuilding teksten

Linkbuilding teksten

Een groot deel van de online marketeers is veel bezig met linkbuilding. Dit is dan ook een erg belangrijke discipline binnen de online marketing, dit geldt zowel voor interne als externe linkbuilding. Doordat veel online marketing bureau’s zo snel groeien komt het geregeld voor dat zij een overschot aan werk hebben. Daardoor kan het voorkomen dat de kwaliteit van de linkbuilding teksten onverhoopt afneemt. Dit is een van de redenen waarom De Nederlandse Marketeer is gestart. Wij zijn namelijk gestart om andere online marketing bureau’s te ondersteunen in het schrijven van linkbuilding teksten. Daarnaast zijn wij erg flexibel in onze werkwijze. Om uw bureau zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, schrijven wij de beste teksten voor zowel interne- als externe linkbuilding.

Wat is interne linkbuilding?

Interne linkbuilding is erg belangrijk om bezoekers gemakkelijk door een website te navigeren. Door de juiste interne linkstructuur krijgt een website meer waardering van zoekmachines. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de focus op één of meerdere pagina’s te leggen. Als één van de pagina’s, bijvoorbeeld de ‘home’ pagina het parade paardje van de website is, zal u hier de focus op kunnen leggen. Is het verstandig om meerdere andere pagina’s van de site naar de ‘home’ pagina te linken. Middels een goede interne linkstructuur wordt een website niet alleen gebruiksvriendelijk, de website zal ook hoger in zoekmachines gerankt worden.

Wat is externe linkbuilding?

In de bovenstaande alinea is interne linkbuilding besproken, in deze alinea wordt de nadruk gelegd op externe linkbuilding. Via externe links, ook wel backlinks genoemd, komen bezoekers van andere websites op een webpagina terecht. Daarnaast is een belangrijke functie van externe linkbuilding het generen van autoriteit op zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat een website hoger scoort. Links van externe websites geven een website dus meer waarde. Het gaat hierbij niet om kwantiteit maar om enkel en alleen om de kwaliteit van deze externe websites. Dit houdt in dat het niet gaat om het aantal backlinks, maar om de autoriteit van de backlinks. Een backlink met autoriteit komt van een belangrijke website, bijvoorbeeld de site van het AD. Naast de kwaliteit van de uitgaande website, is de kwaliteit van de linkbuilding tekst om de ook van belang. Hier kunnen wij u bij helpen!

De Nederlandse Marketeer

Waarom is een goede linkstructuur voor u belangrijk?

De combinatie van een goede interne linkstructuur, externe linkstructuur en copywriting is  essentieel om gevonden te worden in zoekmachines. Dit zorgt voor extra bezoekers, leads en klanten. De Nederlandse Marketeer is expert op het gebied van linkbuilding teksten, zowel intern als extern. Wij helpen u als online marketing bureau graag om de kwaliteit van de teksten te verhogen!

De beste linkbuilding teksten

Als uw klant al een bestaande website heeft, of een prachtige website door u als online marketing bureau heeft laten maken, wilt uw klant niets liever dan dat zijn website daadwerkelijk gevonden wordt. Om gevonden te worden is naast kwalitatieve links, ook kwalitatieve linkbuilding teksten te gebruiken. Het schrijven van deze teksten is een van onze expertises. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Zin in een samenwerking?

Op zoek naar een teksten specialist? Dan is een samenwerking met ons de beste keuze! Wij zijn erg flexibel en leveren teksten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een fijne samenwerking en doen we er alles aan om u te helpen met online succes!