Salesfunnels

Salesfunnels

De kans is groot dat je weleens van salesfunnels hebt gehoord. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de term nog helemaal nieuw voor je is . Een salesfunnel is een manier om koude leads in trouwe klanten te veranderen. Wij benaderen deze koude leads door middel van advertising

Hoe werkt een salesfunnel?

De Nederlandse Marketeer gebruikt salesfunnels op een uiterst effectieve manier. Allereerst zullen wij advertenties runnen met hierin de onweerstaanbare weggever. Dankzij deze weggever worden de gegevens van potentiële klanten gegenereerd. Deze weggever hoeft natuurlijk geen geld te kosten voor jouw organisatie. Hierop volgend zullen we de klanten die deze eerste betalingstap hebben genomen, meenemen in een e-mailcampagne en deze hierdoor veranderen in terugkerende klanten.

Zoekmachine optimalisatie

Kan ik hier met mijn organisatie gebruik van maken?

Bijna iedere organisatie kan gebruik maken van een salesfunnel. Echter, het kan voor een aantal bedrijven een hoger rendement opleveren dan voor andere bedrijven. Mochten wij van De Nederlandse Marketeer twijfels hebben over jouw product of dienst en hiermee het rendement, dan zullen wij geen salesfunnels voor jouw organisatie draaien. Dit zal voor beide partijen veel tijd, geld en energie besparen.

Zin in een samenwerking?

Op zoek naar een optimalisatie van uw omzet? Dan is een samenwerking met ons de beste keuze! Wij zijn erg flexibel en leveren werk van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een fijne samenwerking en doen we er alles aan om u te helpen aan online succes!

Contact

Platinaweg 20 Elst Gelderland

[email protected]